לןגן

שניצל

מאת: מדי רואקי, פורסם: 11/10/2020 | 11:16
שניצל

תקציר המתכון: שניצל טעים מאוד חם הישר מן המחבת . בשנים האחרונות הפך להיות ארוחה קבועה בביתי בימי שישי בצהריים . אוכלים בתוך לחמניה ביתית עם מטבוחה ושניצל חציל ( מתכון במדור הסלטים שלי) . הכי טעים שיש!!!!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דופקים מעט את חתיכות חזה העוף עם פטיש שניצלים.

  2. מערבבים את הביצים עם החרדל.

  3. טובלים את השניצלים בבלילה .

  4. מתבלים את פירורי הלחם עם התבלינים ומערבבים היטב( זהירות עם המלח)

  5. מניחים את השניצלים בתוך תערובת פירורי הלחם.

  6. מחממים שמן עמוק במחבת , כהשמן חם מטגנים את השניצלים.

  7. על מנת שהשניצלים יצאו קריספיים מניחים מיד אחרי הטיגון על רשת . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.