תקציר המתכון: שניצל טעים מאוד חם הישר מן המחבת . בשנים האחרונות הפך להיות ארוחה קבועה בביתי בימי שישי בצהריים . אוכלים בתוך לחמניה ביתית עם מטבוחה ושניצל חציל ( מתכון במדור הסלטים שלי) . הכי טעים שיש!!!!!
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
דופקים מעט את חתיכות חזה העוף עם פטיש שניצלים.
מערבבים את הביצים עם החרדל.
טובלים את השניצלים בבלילה .
מתבלים את פירורי הלחם עם התבלינים ומערבבים היטב( זהירות עם המלח)
מניחים את השניצלים בתוך תערובת פירורי הלחם.
מחממים שמן עמוק במחבת , כהשמן חם מטגנים את השניצלים.
על מנת שהשניצלים יצאו קריספיים מניחים מיד אחרי הטיגון על רשת . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.