אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,360
צפיות

כרעיים ביין לבן ופטריות

המתכון של
כרעיים ביין לבן ופטריות

כשבא לך להשוויץ כשמגיעים אורחים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5-6 כרעיים
  • 2 בצלים סגולים
  • 10 שיני שום
  • שמן
  • כוס וחצי יין לבן
  • 1 קופסאת פטריות שמפניון
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 ענפי טימין
  • 3 ענפי רוזמרין
  • מים
  • לחתוך את הבצלים לפרוסות ירח לטגן בסיר רחב עם ה 10 שיני שום פרוסים לפרוסות,
  • לשים את הכרעיים בקערה ולפזר עליהם, פלפל שחור גרוס, מלח גס,
  • לעסות את העוף היטב ולסדר בסיר אחרי שהבצל מוזהב מעט,
  • להוסיף את היין והפטריות למלות מים שלא יכסה ממש את העוף, להוסיף את גבעולי הטימין והרוזמרין אחרי שרותח להחליש את האש, לכסות במכסה ולבשל על אש נמוכה,
  • בהצלחה 🌹🌹
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים