כרעיים ביין לבן ופטריות
מאת: מירי צדוק, פורסם: 05/10/2020 | 10:25
תקציר המתכון:
כשבא לך להשוויץ כשמגיעים אורחים
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5-6 כרעיים
-
2 בצלים סגולים
-
10 שיני שום
-
שמן
-
כוס וחצי יין לבן
-
1 קופסאת פטריות שמפניון
-
מלח גס
-
פלפל שחור גרוס
-
3 ענפי טימין
-
3 ענפי רוזמרין
-
מים
-
לחתוך את הבצלים לפרוסות ירח לטגן בסיר רחב עם ה 10 שיני שום פרוסים לפרוסות,
-
לשים את הכרעיים בקערה ולפזר עליהם, פלפל שחור גרוס, מלח גס,
-
לעסות את העוף היטב ולסדר בסיר אחרי שהבצל מוזהב מעט,
-
להוסיף את היין והפטריות למלות מים שלא יכסה ממש את העוף, להוסיף את גבעולי הטימין והרוזמרין אחרי שרותח להחליש את האש, לכסות במכסה ולבשל על אש נמוכה,
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-