להשרות את חלקי העוף (2 קילו) במלח גס ולימון סחוט לשעה... לנקות ולשטוף היטב.
💞סיון מלול💞 להניח בקערה ולשים את כל התיבול הבא: 6 כפות דבש 4 כפות סילאן , כפית גדושה שום כתוש, רבע כוס שמן זית חצי צרור כוסברה קצוצה, כף אבקת מרק עוף,לימון 1 ללא קליפה חתוך לפרוסות, מלח ופלפל לפי טעמכם האישי💞סיון מלול💞 לערבב הכל יחד להניח בתבנית ולכסות בנייר כסף...לאפות שעה 200 מעלות לאחר מכן אפשר להוריד את הנייר ולצלות בשלב של הגריל עד שהעוף מקבל צבע שחום.💞סיון מלול💞