אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

5,039
צפיות

כרעיים במלח גס

המתכון של
כרעיים במלח גס

עוף ללא תבלינים,קריספי מבחוץ ורך ממש מבפנים.

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4-5 כרעיים שלמות
  • 3-5 תפוחי אדמה
  • 3/4 שקית מלח גס
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפיה.


  • 1

    מסדרים את הכרעיים.


  • 2

    התפוחי אדמה חותכים לרבעים ועוטפים בנייר כסף כדי שלא ייספגו את המליחות..


  • 3

    מורחים את הכרעיים בשמן זית.


  • 4

    שופכים מסביב כמה שיותר רחוק מהכרעיים את המלח גס.


  • 5

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כשעה,שעה וחצי עד הזהבה.


0

מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפיה.


1

מסדרים את הכרעיים.


2

התפוחי אדמה חותכים לרבעים ועוטפים בנייר כסף כדי שלא ייספגו את המליחות..


3

מורחים את הכרעיים בשמן זית.


4

שופכים מסביב כמה שיותר רחוק מהכרעיים את המלח גס.


5

מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כשעה,שעה וחצי עד הזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים