ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עוף שלם נקי / כרעיים נקיים
-
-
-
עלה טימין / רוזמרין לארומה
אופן ההכנה
-
0
לנקות היטב את העוף מנוצות ולשטוף במים קרים..
-
1
לשים את העוף על מגש שייכנס לתנור.
-
2
לפזר רבע כפית של מלח בכל זווית של המגש.
-
3
למרוח כף אחת של שמן זית על העוף.
-
4
לשים עלה של טימין/רוזמרין במגש (לא חובה, רק מוסיף ארומה לעוף).
-
5
לכסות את המגש בנייר כסף ולסגור טוב שלא יהיו חריצים ויהיה אטום.
-
6
להכניס המגש לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות טורבו למשך שעה ורבע.
-
7
להורירת הנייר כסף ולשים על גריל עליו לעוד כרבע שעה שיחטוף הזהבה מלמעלה ולהוציא מהתנור שלא יתייבש.
-
8
לאכול ובתיאבון ;) אני ממליצה לאכול עם הידיים חח .
0
לנקות היטב את העוף מנוצות ולשטוף במים קרים..
1
לשים את העוף על מגש שייכנס לתנור.
2
לפזר רבע כפית של מלח בכל זווית של המגש.
3
למרוח כף אחת של שמן זית על העוף.
4
לשים עלה של טימין/רוזמרין במגש (לא חובה, רק מוסיף ארומה לעוף).
5
לכסות את המגש בנייר כסף ולסגור טוב שלא יהיו חריצים ויהיה אטום.
6
להכניס המגש לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות טורבו למשך שעה ורבע.
7
להורירת הנייר כסף ולשים על גריל עליו לעוד כרבע שעה שיחטוף הזהבה מלמעלה ולהוציא מהתנור שלא יתייבש.
8
לאכול ובתיאבון ;) אני ממליצה לאכול עם הידיים חח .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים