תקציר המתכון: מתכון סופר פשוט וסופר טעים
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לנקות היטב את העוף מנוצות ולשטוף במים קרים.
לשים את העוף על מגש שייכנס לתנור
לפזר רבע כפית של מלח בכל זווית של המגש
למרוח כף אחת של שמן זית על העוף
לשים עלה של טימין/רוזמרין במגש (לא חובה, רק מוסיף ארומה לעוף)
לכסות את המגש בנייר כסף ולסגור טוב שלא יהיו חריצים ויהיה אטום
להכניס המגש לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות טורבו למשך שעה ורבע
להורירת הנייר כסף ולשים על גריל עליו לעוד כרבע שעה שיחטוף הזהבה מלמעלה ולהוציא מהתנור שלא יתייבש
לאכול ובתיאבון ;) אני ממליצה לאכול עם הידיים חח