אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

864
צפיות

פרוסות פרגיות בתיבול פיקנטי בפלנציה

המתכון של
פרוסות פרגיות  בתיבול פיקנטי  בפלנציה

יאמי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 300 גרם פרוסות פרגיות
  • חצי כף תבלין לפרגיות
  • כף תבלין ראס אל חנות
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • מערבבים
  • ולמקרר עד ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה.


  • 2

    מחממים את הפלנצ'ה.


  • 3

    עם התזה של שמן זית.


  • 4

    שמים את הפרגיות.


  • 5

    מכסים במיכסה.


  • 6

    לאחר מס דקות הופכים.


  • 7

    לצד שני ומכסים שוב.


  • 8

    לאחר שהן עשויות היטב.


  • 9

    ועסיסיות.


1

ההכנה.


2

מחממים את הפלנצ'ה.


3

עם התזה של שמן זית.


4

שמים את הפרגיות.


5

מכסים במיכסה.


6

לאחר מס דקות הופכים.


7

לצד שני ומכסים שוב.


8

לאחר שהן עשויות היטב.


9

ועסיסיות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים