אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

6,374
צפיות

חזה הודו במרינדה וטימין, אפוי בתנור

המתכון של
חזה הודו במרינדה וטימין, אפוי בתנור

טעם של עוד

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • נתח של חזה הודו לחתוך את הפרפר במרכז כך שיתקבלו 2 חתיכות,
  • לחמם מחבת עם מעט שמן ולצרוב את נתחי ההודו משני צידיו, כמה דק' בודדות.
  • להעביר לתבנית המרופדת בניר אפיה,
  • בקערית להכין את המרינדה
  • 1 כך דבש
  • 1 כף חרדל דיזון
  • 1 כף חרדל גרגירים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף צילי מתוק
  • 1 כף צילי חריף
  • מלח לפי הטעם
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • לערבב היטב את הרוטב, ולצקת על נתחי החזה הודו,
  • למרוח היטב היטב מכול צידיו להפוך ולמרוח גם בצד התחתון,
  • לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות,
  • כל חצי שעה להפוך את הנתחים לצידם השני,
  • זמן אפיה כשעה וחצי
  • לבדוק האם ניתן לנעוץ סכין בקלות אז הנתח מוכן.
  • לפזר מלמעלה גיבעולי טימין.
  • בהצלחה ובתאבון 🌹🌹🌹
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים