ליקלוף את עליי הסלק ולחתוך ולהוסיף כמה עלים קצוצים..
2
לטגן את השום החתוך עם 4 כפות שמן להוסיף את חלקי העוף ולכסות את הסיר ל2 דקות ..
3
להרתיח את הגיבעולים ומעט עלים קצוצים גס בסיר ניפרד ל 7 דקות לסנן ולהוסיף לחלקי העוף,, להוסיף 2 כוסות מים ולתבל,מלח פפריקה פילפל שחור רסק עגבניות מהול עם מעט מים ,כמון מרק עוף לתת לזה בישול על להבה נמוכה כ1/2 שעה ואז להוסיף את המיץ לימון עד גמר הנוזלים לעוד 5 דקות.. להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה.....
1
ליקלוף את עליי הסלק ולחתוך ולהוסיף כמה עלים קצוצים..
2
לטגן את השום החתוך עם 4 כפות שמן להוסיף את חלקי העוף ולכסות את הסיר ל2 דקות ..
3
להרתיח את הגיבעולים ומעט עלים קצוצים גס בסיר ניפרד ל 7 דקות לסנן ולהוסיף לחלקי העוף,, להוסיף 2 כוסות מים ולתבל,מלח פפריקה פילפל שחור רסק עגבניות מהול עם מעט מים ,כמון מרק עוף לתת לזה בישול על להבה נמוכה כ1/2 שעה ואז להוסיף את המיץ לימון עד גמר הנוזלים לעוד 5 דקות.. להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה.....