לןגן

עוף ומנגול סלק ירוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 22/09/2020 | 20:01
עוף ומנגול סלק ירוק

תקציר המתכון: מנה מרוקאית שורשית

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליקלוף את עליי הסלק ולחתוך ולהוסיף כמה עלים קצוצים.

  2. לטגן את השום החתוך עם 4 כפות שמן להוסיף את חלקי העוף ולכסות את הסיר ל2 דקות .

  3. להרתיח את הגיבעולים ומעט עלים קצוצים גס בסיר ניפרד ל 7 דקות לסנן ולהוסיף לחלקי העוף,, להוסיף 2 כוסות מים ולתבל,מלח פפריקה פילפל שחור רסק עגבניות מהול עם מעט מים ,כמון מרק עוף לתת לזה בישול על להבה נמוכה כ1/2 שעה ואז להוסיף את המיץ לימון עד גמר הנוזלים לעוד 5 דקות.. להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה....