תקציר המתכון: מנה מרוקאית שורשית
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ליקלוף את עליי הסלק ולחתוך ולהוסיף כמה עלים קצוצים.
לטגן את השום החתוך עם 4 כפות שמן להוסיף את חלקי העוף ולכסות את הסיר ל2 דקות .
להרתיח את הגיבעולים ומעט עלים קצוצים גס בסיר ניפרד ל 7 דקות לסנן ולהוסיף לחלקי העוף,, להוסיף 2 כוסות מים ולתבל,מלח פפריקה פילפל שחור רסק עגבניות מהול עם מעט מים ,כמון מרק עוף לתת לזה בישול על להבה נמוכה כ1/2 שעה ואז להוסיף את המיץ לימון עד גמר הנוזלים לעוד 5 דקות.. להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה....