הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרק צח "הפניצילין" בכל הזמנים . שקוף עם כוכבים -כך אמא שלי מבשלת . סוף סוף למדתי להכין אותו מושלם
1. שוטפים את הקרעים ומכניסים לסיר עם מים קרים. מבשלים עד הרטיחה והיווצרות קצף מלוכלך טיפה . .
2. עם כף רשת מוציאים כל הזמן את הקצף שנוצר על פני המים . אם יש יותר מדי אז אפשר להוציא עם מצקת ובמקרה כזה משלימים מים קרים כל פעם קצת לפי הכמות שהוצאת מהסיר ..
3. ברגע שהמים נקיים מהקצף מוסיפים 2/3 כף מרק עוף .
4. מוסיפים בצל מקולף, גזרים, סלרי, פטרוזיליה (שורשים ועלים). מביאים לרתיחה..
5.מנמיכים את האש להכי נמוך . מכסים את הסיר . .
6. מבשלים 1,5 שעה . .
7. כאשר המרק מוכן מכבים את האש ומוציאים כל הירקות מלבד הגזר . .
בתאבון. ♥️.