תקציר המתכון: מרק צח "הפניצילין" בכל הזמנים . שקוף עם כוכבים -כך אמא שלי מבשלת . סוף סוף למדתי להכין אותו מושלם
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1. שוטפים את הקרעים ומכניסים לסיר עם מים קרים. מבשלים עד הרטיחה והיווצרות קצף מלוכלך טיפה .
2. עם כף רשת מוציאים כל הזמן את הקצף שנוצר על פני המים . אם יש יותר מדי אז אפשר להוציא עם מצקת ובמקרה כזה משלימים מים קרים כל פעם קצת לפי הכמות שהוצאת מהסיר .
3. ברגע שהמים נקיים מהקצף מוסיפים 2/3 כף מרק עוף
4. מוסיפים בצל מקולף, גזרים, סלרי, פטרוזיליה (שורשים ועלים). מביאים לרתיחה.
5.מנמיכים את האש להכי נמוך . מכסים את הסיר .
6. מבשלים 1,5 שעה .
7. כאשר המרק מוכן מכבים את האש ומוציאים כל הירקות מלבד הגזר .
בתאבון. ♥️