אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 מנות של כרעיים עוף נקי ורחוץ
  • רוטב
  • 8 שיני שום כתוש
  • 3 גרגרי הל חתוך
  • כף שמן
  • מלח,פלפל שחור בכמות מעט גדולה מהרגיל
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב היטב את חומרי הרוטב..


  • 2

    להוסיף את העוף ולערבב..


  • 3

    לחמם סיר שטוח ורחב על אש בינונית.


  • 4

    להניח העופות בסיר ולחמם על אש בינוני עד שנכרך מעט (בלי מכסה).


  • 5

    להפוך את העוף ולכסות במכסה..


  • 6

    להנמיך את האש ולבשל בערך חצי שעה..


  • 7

    בתיאבון.


1

לערבב היטב את חומרי הרוטב..


2

להוסיף את העוף ולערבב..


3

לחמם סיר שטוח ורחב על אש בינונית.


4

להניח העופות בסיר ולחמם על אש בינוני עד שנכרך מעט (בלי מכסה).


5

להפוך את העוף ולכסות במכסה..


6

להנמיך את האש ולבשל בערך חצי שעה..


7

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים