אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,139
צפיות

קציצות עוף ופסטה ברוטב עגבניות

המתכון של
קציצות עוף ופסטה ברוטב עגבניות

מנה חלומית של קציצות עוף ופסטה ברוטב עגבניות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להכנת הקציצות עוף
  • 700 גרם חזה עוף טחון
  • חצי צרור כוסברה
  • 3 שיני שום
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • להכנת הרוטב עגבניות
  • 5 כפות שמן
  • 12 שיני שום שלמים
  • 5 עגבניות גדולות , חתוכות לפרוסות עבות .
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 3.5 כוסות מים רותחים
  • רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום , כף אבקת מרק עוף .
  • פסטה
  • כחצי חבילה אטריות ביצים מבושלת לפי הוראות יצרן.
אופן ההכנה
  • 1

    לטחון היטב את החזה עוף יחד עם כוסברה, שום , מלח, פלפל שחור..


  • 2

    לשים בסיר 5 כפות שמן ולטגן את שיני השום יחד עם העגבניות והפלפל האדום היבש כ-5 דקות ולערבב . .


  • 3

    להוסיף את הרסק עגבניות, התבלינים ומים רותחים לערבב היטב ולהניח לרוטב לבעבע. .


  • 4

    בעזרת ידיים מעט רטובות להכין קציצות עוף בגודל בינוני וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות לסיר ולבשל על אש בינונית כ-15 דקות . .


  • 5

    להוסיף את הפסטה לסיר לאחר שבישלנו אותה לפי הוראות היצרן, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות. בתאבון .


1

לטחון היטב את החזה עוף יחד עם כוסברה, שום , מלח, פלפל שחור..


2

לשים בסיר 5 כפות שמן ולטגן את שיני השום יחד עם העגבניות והפלפל האדום היבש כ-5 דקות ולערבב . .


3

להוסיף את הרסק עגבניות, התבלינים ומים רותחים לערבב היטב ולהניח לרוטב לבעבע. .


4

בעזרת ידיים מעט רטובות להכין קציצות עוף בגודל בינוני וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות לסיר ולבשל על אש בינונית כ-15 דקות . .


5

להוסיף את הפסטה לסיר לאחר שבישלנו אותה לפי הוראות היצרן, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות. בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים