לןגן

קציצות עוף ופסטה ברוטב עגבניות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 07/06/2020 | 22:22
קציצות עוף ופסטה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מנה חלומית של קציצות עוף ופסטה ברוטב עגבניות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הקציצות עוף

להכנת הרוטב עגבניות

פסטה

אופן הכנה

  1. לטחון היטב את החזה עוף יחד עם כוסברה, שום , מלח, פלפל שחור.

  2. לשים בסיר 5 כפות שמן ולטגן את שיני השום יחד עם העגבניות והפלפל האדום היבש כ-5 דקות ולערבב .

  3. להוסיף את הרסק עגבניות, התבלינים ומים רותחים לערבב היטב ולהניח לרוטב לבעבע.

  4. בעזרת ידיים מעט רטובות להכין קציצות עוף בגודל בינוני וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות לסיר ולבשל על אש בינונית כ-15 דקות .

  5. להוסיף את הפסטה לסיר לאחר שבישלנו אותה לפי הוראות היצרן, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות. בתאבון