ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
🧅קציצות עוף עם שומר🧅.
-
2
מי שעדיין לא עלה על השילוב המושלם של שומר וכורכום - שיפתח עיניים. .
-
3
לזה אנחנו מוסיפים קציצות עוף טעימות, שאפשר לטגן קודם אבל אפשר גם לאפות..
-
4
מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים קציצות.
-
5
מחממים תנור ל 180 מעלות.
-
6
מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור 20-30 דק׳..
-
7
במקביל מרתיחים סיר עם מים ומכניסים את השומר.
-
8
כדי להוציא לו את המרירות.
-
9
מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והשומר הסלרי והפטרוזיליה לטיגון קצר ומתבלים. מוסיפים מים וכף סילאן - מים עד טיפה יותר מכיסוי ומביאים לרתיחה.
-
10
מפזרים כוסברה יבשה..
-
11
3.
-
12
כשהרוטב רותח מניחים בתוכו בזהירות את הקציצות. מבשלים כ-30 דקות..
-
13
לקראת הסוף פותחים את הסיר להוצאת קצת מהנוזלים. .
-
14
ניתן להגיש לצד אורז פתיתים קינואה וכד׳ .
-
15
בתאבון ♥️♥️.
1
🧅קציצות עוף עם שומר🧅.
2
מי שעדיין לא עלה על השילוב המושלם של שומר וכורכום - שיפתח עיניים. .
3
לזה אנחנו מוסיפים קציצות עוף טעימות, שאפשר לטגן קודם אבל אפשר גם לאפות..
4
מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים קציצות.
5
מחממים תנור ל 180 מעלות.
6
מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור 20-30 דק׳..
7
במקביל מרתיחים סיר עם מים ומכניסים את השומר.
8
כדי להוציא לו את המרירות.
9
מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והשומר הסלרי והפטרוזיליה לטיגון קצר ומתבלים. מוסיפים מים וכף סילאן - מים עד טיפה יותר מכיסוי ומביאים לרתיחה.
10
מפזרים כוסברה יבשה..
11
3.
12
כשהרוטב רותח מניחים בתוכו בזהירות את הקציצות. מבשלים כ-30 דקות..
13
לקראת הסוף פותחים את הסיר להוצאת קצת מהנוזלים. .
14
ניתן להגיש לצד אורז פתיתים קינואה וכד׳ .
15
בתאבון ♥️♥️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים