אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,461
צפיות

קציצות עוף עם שומר

המתכון של
קציצות עוף עם שומר

מתכון מושלם לארוחת צהריים ולחגים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים לקציצות
  • חצי קילו עוף טחון
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות פירורי לחם
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • מלח
  • כפית כורכום
  • חצי כפית ראס אל חנות
  • חצי כפית בהרט
  • חצי כפית פלפל
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • חצי כפית מרק עוף
  • כפית כמון
  • לרוטב
  • שמן זית
  • 2 בצל, קצוץ
  • 6 שינים שום פרוסות
  • 2 שומרים, פרוסים לרבעים
  • מלח
  • כף סילאן
  • חצי כפית פלפל
  • כף כורכום
  • צרור סלרי
  • צרור פטרוזיליה
  • כוסברה יבשה
אופן ההכנה
  • 1

    🧅קציצות עוף עם שומר🧅.


  • 2

    מי שעדיין לא עלה על השילוב המושלם של שומר וכורכום - שיפתח עיניים. .


  • 3

    לזה אנחנו מוסיפים קציצות עוף טעימות, שאפשר לטגן קודם אבל אפשר גם לאפות..


  • 4

    מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים קציצות.


  • 5

    מחממים תנור ל 180 מעלות.


  • 6

    מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור 20-30 דק׳..


  • 7

    במקביל מרתיחים סיר עם מים ומכניסים את השומר.


  • 8

    כדי להוציא לו את המרירות.


  • 9

    מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והשומר הסלרי והפטרוזיליה לטיגון קצר ומתבלים. מוסיפים מים וכף סילאן - מים עד טיפה יותר מכיסוי ומביאים לרתיחה.


  • 10

    מפזרים כוסברה יבשה..


  • 11

    3.


  • 12

    כשהרוטב רותח מניחים בתוכו בזהירות את הקציצות. מבשלים כ-30 דקות..


  • 13

    לקראת הסוף פותחים את הסיר להוצאת קצת מהנוזלים. .


  • 14

    ניתן להגיש לצד אורז פתיתים קינואה וכד׳ .


  • 15

    בתאבון ♥️♥️.


1

🧅קציצות עוף עם שומר🧅.


2

מי שעדיין לא עלה על השילוב המושלם של שומר וכורכום - שיפתח עיניים. .


3

לזה אנחנו מוסיפים קציצות עוף טעימות, שאפשר לטגן קודם אבל אפשר גם לאפות..


4

מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים קציצות.


5

מחממים תנור ל 180 מעלות.


6

מניחים על נייר אפייה ומכניסים לתנור 20-30 דק׳..


7

במקביל מרתיחים סיר עם מים ומכניסים את השומר.


8

כדי להוציא לו את המרירות.


9

מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והשומר הסלרי והפטרוזיליה לטיגון קצר ומתבלים. מוסיפים מים וכף סילאן - מים עד טיפה יותר מכיסוי ומביאים לרתיחה.


10

מפזרים כוסברה יבשה..


11

3.


12

כשהרוטב רותח מניחים בתוכו בזהירות את הקציצות. מבשלים כ-30 דקות..


13

לקראת הסוף פותחים את הסיר להוצאת קצת מהנוזלים. .


14

ניתן להגיש לצד אורז פתיתים קינואה וכד׳ .


15

בתאבון ♥️♥️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים