ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
(הכמויות לפי כמות החזה עוף)
אופן ההכנה
-
1
נחתוך את החזה עוף לרצועות ונשים בצד.
-
2
בקערה נטרוף ביצים ונוסיף צ'ילי מתוק, ומלח.
-
3
בקערה נוספת נשים את הפירורי לחם , קמח, שומשום ונערבב .
-
4
נטביל את החזה עוף בביצים, לאחר מכן בתערובת הקמח ו..לטיגון.
-
5
בתאבון!.
1
נחתוך את החזה עוף לרצועות ונשים בצד.
2
בקערה נטרוף ביצים ונוסיף צ'ילי מתוק, ומלח.
3
בקערה נוספת נשים את הפירורי לחם , קמח, שומשום ונערבב .
4
נטביל את החזה עוף בביצים, לאחר מכן בתערובת הקמח ו..לטיגון.
5
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים