את חומרי המרינדה נערבב היטב ונשרה רבע שעה עם החזה עוף..
2
לחמם טוב טוב את הפלאנצ'ה (זה הסוד לעסיסיות!).
3
ואז נניח בשכבה אחידה את החזה עוף ונצרוב אותו 2-3 דקות מכל צד על להבה גבוהה לא יותר!! .
4
לשעועית המוקפצת:.
5
במחבת נשים מעט שמן עם השום( זהירות לא לשרוף). להוסיף את השעועית (אם היא טרייה תחילה נרתיח אותה 3 דקות ונסנן) ..
6
להוסיף את כל הרטבים ולהקפיץ 2 דקות. לעטר שומשום..
7
הבטטה הצלוייה:.
8
לשטוף היטב את הבטטות ( עם הקליפה) לייבש ולחתוך לאורך על חצי..
9
בתבנית אפייה נשים שמן זית, מפזר טימין ומלח ים ואז להניח את הבטטות כלפי מטה (שהקליפה תיהיה למעלה) ונמרח את הבטטה עם השמן והתבלינים. מעל שוב לזלוף מעט שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש (חשוב!) על 200-210 מעלות עד שמוכן, בערך 50 דקות. .
1
את חומרי המרינדה נערבב היטב ונשרה רבע שעה עם החזה עוף..
2
לחמם טוב טוב את הפלאנצ'ה (זה הסוד לעסיסיות!).
3
ואז נניח בשכבה אחידה את החזה עוף ונצרוב אותו 2-3 דקות מכל צד על להבה גבוהה לא יותר!! .
4
לשעועית המוקפצת:.
5
במחבת נשים מעט שמן עם השום( זהירות לא לשרוף). להוסיף את השעועית (אם היא טרייה תחילה נרתיח אותה 3 דקות ונסנן) ..
6
להוסיף את כל הרטבים ולהקפיץ 2 דקות. לעטר שומשום..
7
הבטטה הצלוייה:.
8
לשטוף היטב את הבטטות ( עם הקליפה) לייבש ולחתוך לאורך על חצי..
9
בתבנית אפייה נשים שמן זית, מפזר טימין ומלח ים ואז להניח את הבטטות כלפי מטה (שהקליפה תיהיה למעלה) ונמרח את הבטטה עם השמן והתבלינים. מעל שוב לזלוף מעט שמן זית ולהכניס לתנור שחומם מראש (חשוב!) על 200-210 מעלות עד שמוכן, בערך 50 דקות. .