ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
תבלינים: פלפל שחור,מלח,פפריקה מתוקה,כמון,מרק עוף,כורכום
אופן ההכנה
-
1
לקלף חצי ראש שום,6 שיניים בערך.
-
2
לטגן חצי דקה בשמן,להוסיף במיה ולטגן עד שריר הבמיה יורד לגמרי..
-
3
לתבל ב2 כפות פפריקה מתוקה,כפית פלפל שחור,כף שטוחה מלח או לפי הטעם,כף מרק עוף,כפית כמון,כפית שטוחה כורכום..
-
4
לגרד 3 עגבניות ולהוסיף. למי שאין חשק יכולה במקום להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות..
-
5
לערבב היטב,להוסיף את השוקיים וליצוק מים עד מעל השוקיים..
-
6
להרתיח ולהוריד להבה לבנונית ל40 דקות בישול..
-
7
להגיש עם אורז לבן ♥️😋.
-
8
המון בהצלחה 🙏.
1
לקלף חצי ראש שום,6 שיניים בערך.
2
לטגן חצי דקה בשמן,להוסיף במיה ולטגן עד שריר הבמיה יורד לגמרי..
3
לתבל ב2 כפות פפריקה מתוקה,כפית פלפל שחור,כף שטוחה מלח או לפי הטעם,כף מרק עוף,כפית כמון,כפית שטוחה כורכום..
4
לגרד 3 עגבניות ולהוסיף. למי שאין חשק יכולה במקום להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות..
5
לערבב היטב,להוסיף את השוקיים וליצוק מים עד מעל השוקיים..
6
להרתיח ולהוריד להבה לבנונית ל40 דקות בישול..
7
להגיש עם אורז לבן ♥️😋.
8
המון בהצלחה 🙏.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים