לןגן

שוקיים עם במיה

מאת: תמי ביטון, פורסם: 04/12/2019 | 12:40
שוקיים עם במיה

תקציר המתכון: טעים,קליל ומתאים לאוהבי הבמיה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף חצי ראש שום,6 שיניים בערך

  2. לטגן חצי דקה בשמן,להוסיף במיה ולטגן עד שריר הבמיה יורד לגמרי.

  3. לתבל ב2 כפות פפריקה מתוקה,כפית פלפל שחור,כף שטוחה מלח או לפי הטעם,כף מרק עוף,כפית כמון,כפית שטוחה כורכום.

  4. לגרד 3 עגבניות ולהוסיף. למי שאין חשק יכולה במקום להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות.

  5. לערבב היטב,להוסיף את השוקיים וליצוק מים עד מעל השוקיים.

  6. להרתיח ולהוריד להבה לבנונית ל40 דקות בישול.

  7. להגיש עם אורז לבן ⁦♥️⁩😋

  8. המון בהצלחה 🙏