הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנה צבעונית וטעימה מאד, אוהבת להשתמש בשיבולת שועל במקום פירורי לחם
לערבב את כל חומרי הקציצות, לתבל ולהניח בצד ל-20 דק' לספיגת טעמים..
להניח נייר אפייה על תבנית, לרסס בשמן, ליצור כדורי בשר ולהניח על התבנית, לרסס מעל בשמן שכבה דקה, ולאפות בתנור לסגירת הכדורים על מנת שלא יתפוררו בבישול, כ-20 דק' עד שמזהיב מעט..
להכין רוטב:.
לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף גמבה להקפיץ קלות עם הבצל, להוסיף את הדלעת, אחרי מס' דקות להוסיף את העגבניות וירק קצוץ מעלה אחד של מנגולד..
להוסיף מים עד 3/4 הסיר, לתבל (בלי הלימון) ולבשל על אש קטנה כ-15 דק'..
להכניס את כדורי העוף שהזהיבו לסיר לנער מעט את הסיר שכל הכדורים יהיו טבולים ברוטב..
להוסיף את הלימון ואת פרוסות הלימון, לפרוס מעל 3-4 עלי מנגולד ולבשל על אש בינונית כ-1/2 שעה..
להגיש על אורז לבן או קנואה .