אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כנפיים נקיות מנוצות
  • שומשום
  • קמח
  • טריאקי
  • סילאן
  • מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה :.


  • 2

    לנקות את הכנפיים ולקמח אותם היטב לטגן בשמן עמוק עד להזהבה להוציא למסננת ולקרר.


  • 3

    להכין מחבת עם מעט שמן לטגן קלות ולהוסיף את הרטבים כף טריאקי כף סילאן מלח ופלפל שחור כמה דק עד שזה משחים אש נמוכה עד בינונית להוציא לפזר שומשום .


  • 4

    אפשר לעשות במקום גם דבש וחרדל .


1

אופן ההכנה :.


2

לנקות את הכנפיים ולקמח אותם היטב לטגן בשמן עמוק עד להזהבה להוציא למסננת ולקרר.


3

להכין מחבת עם מעט שמן לטגן קלות ולהוסיף את הרטבים כף טריאקי כף סילאן מלח ופלפל שחור כמה דק עד שזה משחים אש נמוכה עד בינונית להוציא לפזר שומשום .


4

אפשר לעשות במקום גם דבש וחרדל .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים