ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4-5 תפוא בינוניים חתוכים ל4
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב עם מטרפה לבלילה חלקה ללא גושים של מיונז וחרדל .
-
2
לטבול את חלקי העוף ולסגר. תבנית .
-
3
לשלוק את התפוא במים עם חצי כפית מלח לחצי בישול בלבד כדי לזרז את זמן הצליה בתנור .
-
4
להכניס את פלחי התפוא לרוטב .
-
5
לסדר בתבנית לצד העוף.
-
6
לכסות את התבנית .
-
7
לאפות בחום 200 מעלות למשך 15-20 דקות .
-
8
להנמיך ל180 מעלות ולאפות עוד 25-30 דקות .
-
9
לבדוק ש תפוא והעוף התרככו .
-
10
להוציא את הכיסוי להשחים מעט .
-
11
ולהגיש .
-
12
בהצלחה 🌹ציפורה🌹.
1
לערבב עם מטרפה לבלילה חלקה ללא גושים של מיונז וחרדל .
2
לטבול את חלקי העוף ולסגר. תבנית .
3
לשלוק את התפוא במים עם חצי כפית מלח לחצי בישול בלבד כדי לזרז את זמן הצליה בתנור .
4
להכניס את פלחי התפוא לרוטב .
5
לסדר בתבנית לצד העוף.
6
לכסות את התבנית .
7
לאפות בחום 200 מעלות למשך 15-20 דקות .
8
להנמיך ל180 מעלות ולאפות עוד 25-30 דקות .
9
לבדוק ש תפוא והעוף התרככו .
10
להוציא את הכיסוי להשחים מעט .
11
ולהגיש .
12
בהצלחה 🌹ציפורה🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים