אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,769
צפיות

עוף ותפוא בתנור עם חרדל ומיונז

המתכון של
עוף ותפוא בתנור עם חרדל ומיונז

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלקי עוף כמספר הסועדים
  • 4-5 תפוא בינוניים חתוכים ל4
  • 2 כפות מיונז
  • כף חרדל עדיף דיז׳ון
  • מלח
  • פילפל שחור
  • 3 כפות שמן זית
  • כף פילדלפיה
  • כף טוסקנה
  • רבע כפית כורכום
  • כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב עם מטרפה לבלילה חלקה ללא גושים של מיונז וחרדל .


  • 2

    לטבול את חלקי העוף ולסגר. תבנית .


  • 3

    לשלוק את התפוא במים עם חצי כפית מלח לחצי בישול בלבד כדי לזרז את זמן הצליה בתנור .


  • 4

    להכניס את פלחי התפוא לרוטב .


  • 5

    לסדר בתבנית לצד העוף.


  • 6

    לכסות את התבנית .


  • 7

    לאפות בחום 200 מעלות למשך 15-20 דקות .


  • 8

    להנמיך ל180 מעלות ולאפות עוד 25-30 דקות .


  • 9

    לבדוק ש תפוא והעוף התרככו .


  • 10

    להוציא את הכיסוי להשחים מעט .


  • 11

    ולהגיש .


  • 12

    בהצלחה 🌹ציפורה🌹.


1

לערבב עם מטרפה לבלילה חלקה ללא גושים של מיונז וחרדל .


2

לטבול את חלקי העוף ולסגר. תבנית .


3

לשלוק את התפוא במים עם חצי כפית מלח לחצי בישול בלבד כדי לזרז את זמן הצליה בתנור .


4

להכניס את פלחי התפוא לרוטב .


5

לסדר בתבנית לצד העוף.


6

לכסות את התבנית .


7

לאפות בחום 200 מעלות למשך 15-20 דקות .


8

להנמיך ל180 מעלות ולאפות עוד 25-30 דקות .


9

לבדוק ש תפוא והעוף התרככו .


10

להוציא את הכיסוי להשחים מעט .


11

ולהגיש .


12

בהצלחה 🌹ציפורה🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים