לןגן

עוף ותפוא בתנור עם חרדל ומיונז

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 25/10/2019 | 10:26
עוף ותפוא בתנור עם חרדל ומיונז

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב עם מטרפה לבלילה חלקה ללא גושים של מיונז וחרדל

  2. לטבול את חלקי העוף ולסגר. תבנית

  3. לשלוק את התפוא במים עם חצי כפית מלח לחצי בישול בלבד כדי לזרז את זמן הצליה בתנור

  4. להכניס את פלחי התפוא לרוטב

  5. לסדר בתבנית לצד העוף

  6. לכסות את התבנית

  7. לאפות בחום 200 מעלות למשך 15-20 דקות

  8. להנמיך ל180 מעלות ולאפות עוד 25-30 דקות

  9. לבדוק ש תפוא והעוף התרככו

  10. להוציא את הכיסוי להשחים מעט

  11. ולהגיש

  12. בהצלחה 🌹ציפורה🌹