3 כפות קמח לציפוי פילה העוף( קרדיט ל Hana kalusky ).
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
5 כפות שמן לטיגון הבצל
4 שיני שום חתוכות
1 חבילת פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות
2 שקיות ערמונים
מלח ופלפל שחור גרוס
חצי כף פפריקה מתוקה
3 כפות מירין
4 כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב צ'ילי
3 כפות רוטב טריאקי
חצי כוס מים חמים
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
את פילה העוף מכניסים לתוך שקית ניילון ומפזררים 3 כפות קמח ומנערים היטב שכל הפילה עוף יהיה מצופה בשכבה אחידה ודקה..
3
מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה , מוסיפים את השום החתוך ומערבבים..
4
מוסיפים פפריקה וכורכום ומערבהים היטב לפתיחת התבלינים..
5
מוסיפים את פילה העוף על הבצל המטוגן ונותנים לו להיטגן קצת, הופכים לצד השני ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וממשיכים לטגן עד שכל הרצועות יהיו מתובלות מכל הכיוונים..
6
מתחילים להוסיף את הרטבים והמים החמים ומערבבים בזהירות..
7
מביאים לרתיחה, טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך..
8
מוסיפים את הערמונים והפטריות ומערבבים ממש בזהירות.
9
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ10 דקות עם מכסה סגור..
10
יוצא פשוט מעדן!!!😍😍😋😋😋.
11
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤ .
1
אופן ההכנה:.
2
את פילה העוף מכניסים לתוך שקית ניילון ומפזררים 3 כפות קמח ומנערים היטב שכל הפילה עוף יהיה מצופה בשכבה אחידה ודקה..
3
מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה , מוסיפים את השום החתוך ומערבבים..
4
מוסיפים פפריקה וכורכום ומערבהים היטב לפתיחת התבלינים..
5
מוסיפים את פילה העוף על הבצל המטוגן ונותנים לו להיטגן קצת, הופכים לצד השני ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וממשיכים לטגן עד שכל הרצועות יהיו מתובלות מכל הכיוונים..
6
מתחילים להוסיף את הרטבים והמים החמים ומערבבים בזהירות..
7
מביאים לרתיחה, טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך..
8
מוסיפים את הערמונים והפטריות ומערבבים ממש בזהירות.
9
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ10 דקות עם מכסה סגור..