תקציר המתכון: הילדים שלי חולים על המנה הזאת😋 תוספת של אורז ויש לכם אחלה ארוחה בתאבון😘
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
את פילה העוף מכניסים לתוך שקית ניילון ומפזררים 3 כפות קמח ומנערים היטב שכל הפילה עוף יהיה מצופה בשכבה אחידה ודקה.
מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה , מוסיפים את השום החתוך ומערבבים.
מוסיפים פפריקה וכורכום ומערבהים היטב לפתיחת התבלינים.
מוסיפים את פילה העוף על הבצל המטוגן ונותנים לו להיטגן קצת, הופכים לצד השני ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וממשיכים לטגן עד שכל הרצועות יהיו מתובלות מכל הכיוונים.
מתחילים להוסיף את הרטבים והמים החמים ומערבבים בזהירות.
מביאים לרתיחה, טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך.
מוסיפים את הערמונים והפטריות ומערבבים ממש בזהירות
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ10 דקות עם מכסה סגור.
יוצא פשוט מעדן!!!😍😍😋😋😋
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤