אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,197
צפיות

מוקפץ עם ירקות וחזה עוף

המתכון של
מוקפץ עם ירקות וחזה עוף

ארוחת ערב קלה וטעימה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 גזרים חתוכים דק כמו גפרורים
  • 1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות
  • 1/2 כרובית חתוכה לפרחים
  • 1 גמבה ירוקה חתוכה לרצועות
  • 200 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • כפית פפריקה
  • כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • כף רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן
  • שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    במחבת שמים שמן ומקפיצים את רצועות הגזר לאחר שמוכן מוציאים ושמים בצלחת, שמים את רצועות הכרוב ומקפיצים קלות מוציאים ושמים בצלחת כך עושים עם כל הירקות..


  • 2

    לבסוף, מקפיצים את רצועות חזה העוף מוסיפים את יתר הירקות מערבבים, מתבלים בתבלינים מערבבים מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20 דקות..


  • 3

    אוכלים בתוספת סלט ירקות טרי .


1

במחבת שמים שמן ומקפיצים את רצועות הגזר לאחר שמוכן מוציאים ושמים בצלחת, שמים את רצועות הכרוב ומקפיצים קלות מוציאים ושמים בצלחת כך עושים עם כל הירקות..


2

לבסוף, מקפיצים את רצועות חזה העוף מוסיפים את יתר הירקות מערבבים, מתבלים בתבלינים מערבבים מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20 דקות..


3

אוכלים בתוספת סלט ירקות טרי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים