לןגן

מוקפץ עם ירקות וחזה עוף

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/08/2019 | 20:36
מוקפץ עם ירקות וחזה עוף

תקציר המתכון: ארוחת ערב קלה וטעימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת שמים שמן ומקפיצים את רצועות הגזר לאחר שמוכן מוציאים ושמים בצלחת, שמים את רצועות הכרוב ומקפיצים קלות מוציאים ושמים בצלחת כך עושים עם כל הירקות.

  2. לבסוף, מקפיצים את רצועות חזה העוף מוסיפים את יתר הירקות מערבבים, מתבלים בתבלינים מערבבים מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20 דקות.

  3. אוכלים בתוספת סלט ירקות טרי