אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

3,603
צפיות

כנפי עוף, נשנוש מדהים לעל האש

המתכון של
כנפי עוף, נשנוש מדהים לעל האש

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מנקים וחורצים את הכנפיים.
  • מפרידים את הכנף לשניים וטובלים להשרייה במרינדה.
  • פטרוזיליה, שום טרי כתוש, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, רסק עגבניות, שמן.
  • טבילה במרינדה שיצרתם לפחות כשעה לפני הצליה,
  • צליה ואז מריחה נוספת וטובה של המרינדה אחרי צליה ראשונית כאשר יש "פנסים" להחדרת המרינדה - בתאבון!
אופן ההכנה
  • 1

    טבילה במרינדה שיצרתם כשעה לפני הצליה, .


  • 2

    צליה ואז מריחה נוספת וטובה של המרינדה אחרי צליה ראשונית כאשר יש "חריצים" להחדרת המרינדה - בתאבון!.


1

טבילה במרינדה שיצרתם כשעה לפני הצליה, .


2

צליה ואז מריחה נוספת וטובה של המרינדה אחרי צליה ראשונית כאשר יש "חריצים" להחדרת המרינדה - בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים