אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

617
צפיות

מוקפץ

המתכון של
מוקפץ

ללקק את האצבעות והסיר ארוחה משביעה מאוד וטעימה

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 גמבות צבעוניות
  • 3 גזר
  • 2 בצלים
  • פטריות שמפיניון
  • תירס גמדים
  • נבטים
  • כרוב
  • 5 חתיכות של חזה עוף
  • נודלס(לא חובה אפשר אורז)
  • לרוטב: רוטב סויה
  • חומץ
  • כפית צ'ילי מתוק
  • 6 שיני שום קטיושות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מרק עוף
  • כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    נחתוך את כל הירקות רצועות דקות..


  • 2

    נטגן את הגזר חצי בישול.


  • 3

    נוסיף את הבצל והירקות נבשל במשך 10 דקות.


  • 4

    אחרי 10 דקות נוסיף את הפטריות והתירס וניתן בישול של 5 דקות .


  • 5

    נוסיף את העוף אחרי שחתכנו אותו לרצועות ונבשל עד שיהיה רך ומוכן.


  • 6

    נוסיף את כל התבלינים הרוטבים והשום הכתוש ונבשל במשך רבע שעה .


  • 7

    לבנתיים נכין את הנודלס נרתיח סיר עם מים נוסיף את הנודלס מרק עוף וכורכום ונחכה שיהיה מוכן .


  • 8

    נכבה את הסיר של המוקפץ ונוסיף את הנבטים והנודלס (לא חובה נודלס) בתאבוןן.


  • 9

    אפשר להכין רוטב שום ולשפוך מעל...


1

נחתוך את כל הירקות רצועות דקות..


2

נטגן את הגזר חצי בישול.


3

נוסיף את הבצל והירקות נבשל במשך 10 דקות.


4

אחרי 10 דקות נוסיף את הפטריות והתירס וניתן בישול של 5 דקות .


5

נוסיף את העוף אחרי שחתכנו אותו לרצועות ונבשל עד שיהיה רך ומוכן.


6

נוסיף את כל התבלינים הרוטבים והשום הכתוש ונבשל במשך רבע שעה .


7

לבנתיים נכין את הנודלס נרתיח סיר עם מים נוסיף את הנודלס מרק עוף וכורכום ונחכה שיהיה מוכן .


8

נכבה את הסיר של המוקפץ ונוסיף את הנבטים והנודלס (לא חובה נודלס) בתאבוןן.


9

אפשר להכין רוטב שום ולשפוך מעל...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים