אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,637
צפיות

עוף עם פולים ולימון

המתכון של
עוף עם פולים ולימון

למי שאוהבת גיוון והפתעות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7-8 חלקי עוף נקיים
  • 5-6 שיני שום פרוסות דק
  • 2-3 גבעולים של כרפס כולל עלים קצוץ דק
  • חופן קטן כוסברה קצוצה דק
  • לימון אחד שטוף ומקולף פרוס לפרוסות
  • חצי חבילה פולים קפואים סנפרוסט
  • שמן
  • מלח
  • פילפל שחור
  • כמון
  • כורכום
  • אבקת מרק
  • מים
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם שמן בסיר .


  • 2

    להוסיף את חלקי העוף ולטגן מכל הכיוונים.


  • 3

    להוסיף שום .


  • 4

    להוסיף ירק.


  • 5

    לסדר את פרוסות הלימון .


  • 6

    להוסיף תבלינים .


  • 7

    להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף .


  • 8

    להביא לרתיחה להנמיך ולכסות .


  • 9

    אחרי רבע שעה להוסיף את הפולים הקפואים .


  • 10

    להביא שוב לרתיחה .


  • 11

    להנמיך ולבשל עד לריכוך וצימצום הנוזלים .


1

לחמם שמן בסיר .


2

להוסיף את חלקי העוף ולטגן מכל הכיוונים.


3

להוסיף שום .


4

להוסיף ירק.


5

לסדר את פרוסות הלימון .


6

להוסיף תבלינים .


7

להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף .


8

להביא לרתיחה להנמיך ולכסות .


9

אחרי רבע שעה להוסיף את הפולים הקפואים .


10

להביא שוב לרתיחה .


11

להנמיך ולבשל עד לריכוך וצימצום הנוזלים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים