לןגן

עוף עם פולים ולימון

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 19/07/2019 | 00:30
עוף עם פולים ולימון

תקציר המתכון: למי שאוהבת גיוון והפתעות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם שמן בסיר

  2. להוסיף את חלקי העוף ולטגן מכל הכיוונים

  3. להוסיף שום

  4. להוסיף ירק

  5. לסדר את פרוסות הלימון

  6. להוסיף תבלינים

  7. להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף

  8. להביא לרתיחה להנמיך ולכסות

  9. אחרי רבע שעה להוסיף את הפולים הקפואים

  10. להביא שוב לרתיחה

  11. להנמיך ולבשל עד לריכוך וצימצום הנוזלים