ברבע כוס שמן נטגן את הבצל עד להזהבה ...נוסיף את השום הכורכום..הפפריקה והרסק נערבב לפתיחת תבלינים...נניח את שוקי העוף ונטגן על התבלינים דקה מכל צד ....
2
נוסיף את הירקות והאפונה והשמיר למעט הכוסברה ...שאר התבלינים והמים ..רצוי לאחר ששמים את המים להניח את חתיכות הכרוב מעל הכל ...נבשל להבה נמוכה 40 דקות ...נסיר מכסה נפזר כוסברה קצוצה נבשל ללא מכסה לעוד 7 דקות ומוכן ❤.
1
ברבע כוס שמן נטגן את הבצל עד להזהבה ...נוסיף את השום הכורכום..הפפריקה והרסק נערבב לפתיחת תבלינים...נניח את שוקי העוף ונטגן על התבלינים דקה מכל צד ....
2
נוסיף את הירקות והאפונה והשמיר למעט הכוסברה ...שאר התבלינים והמים ..רצוי לאחר ששמים את המים להניח את חתיכות הכרוב מעל הכל ...נבשל להבה נמוכה 40 דקות ...נסיר מכסה נפזר כוסברה קצוצה נבשל ללא מכסה לעוד 7 דקות ומוכן ❤.