לןגן

תבשיל אפונה ועוף לקוסקוס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/06/2019 | 14:47
תבשיל אפונה ועוף לקוסקוס

תקציר המתכון: תוספת לקוסקוס מושלמת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן נטגן את הבצל עד להזהבה ...נוסיף את השום הכורכום..הפפריקה והרסק נערבב לפתיחת תבלינים...נניח את שוקי העוף ונטגן על התבלינים דקה מכל צד ...

  2. נוסיף את הירקות והאפונה והשמיר למעט הכוסברה ...שאר התבלינים והמים ..רצוי לאחר ששמים את המים להניח את חתיכות הכרוב מעל הכל ...נבשל להבה נמוכה 40 דקות ...נסיר מכסה נפזר כוסברה קצוצה נבשל ללא מכסה לעוד 7 דקות ומוכן ❤