הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחותכים את החזה לקוביות בינויות.
ומערבבים עם הקמח.
מחממים מחבת עמוקה עם שמן ומטגנים את החזה משני הצדדים ומוציאים (לא חייבים לבשל לגמרי) ומוציאים לצלחת.
באותה המחבת שמים את הדבש, שום כתוש, רוטב סויה מיץ לימון ותבלינים ומבשלים, טועמים ומתקנים טעמים.
מחזירים את החזה למחבת וממשיכים לבשל, מוסיפים שומשום ואגוזים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
בתאבון.