אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,739
צפיות

חזה עוף מוקפץ עם כרוב

המתכון של
חזה עוף מוקפץ עם כרוב

קל וטעים!

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
  • חצי כרוב לבן פרוס לרצועות
  • 2 בצלים בינוניים חתוכים לחצי טבעות
  • 4 כפות שמן זית
  • 5 כפות רוטב סויה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מעט שומשום לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בווק את רצועות חזה העוף ב3 כפות שמן על אש גבוהה תוך כדי ערבוב מידי פעם עד לתחילת הזהבה (כ6-7 דקות).


  • 2

    בסיר רחב לטגן עם כף שמן את הבצלים עד לשקיפות, להוסיף את הכרוב ולהמשיך לטגן עד להצטמקות הכרוב (כ5 דקות) תוך כדי ערבוב.


  • 3

    להוסיף מלח, פלפל ורוטב סויה ואת רצועות חזה העוף ולהמשיך להקפיץ עוד כ3 דקות.


  • 4

    לפזר מעט שומשום ובתיאבון!.


1

לטגן בווק את רצועות חזה העוף ב3 כפות שמן על אש גבוהה תוך כדי ערבוב מידי פעם עד לתחילת הזהבה (כ6-7 דקות).


2

בסיר רחב לטגן עם כף שמן את הבצלים עד לשקיפות, להוסיף את הכרוב ולהמשיך לטגן עד להצטמקות הכרוב (כ5 דקות) תוך כדי ערבוב.


3

להוסיף מלח, פלפל ורוטב סויה ואת רצועות חזה העוף ולהמשיך להקפיץ עוד כ3 דקות.


4

לפזר מעט שומשום ובתיאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים