תקציר המתכון: קל וטעים!
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן בווק את רצועות חזה העוף ב3 כפות שמן על אש גבוהה תוך כדי ערבוב מידי פעם עד לתחילת הזהבה (כ6-7 דקות)
בסיר רחב לטגן עם כף שמן את הבצלים עד לשקיפות, להוסיף את הכרוב ולהמשיך לטגן עד להצטמקות הכרוב (כ5 דקות) תוך כדי ערבוב
להוסיף מלח, פלפל ורוטב סויה ואת רצועות חזה העוף ולהמשיך להקפיץ עוד כ3 דקות
לפזר מעט שומשום ובתיאבון!