ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
חבילה זיתים ירוקים חתוכים
-
-
-
פלפל ירוק חריף(לא חובה למי שלא אוהב חריף)
-
-
-
-
-
-
מעט מרק עוף(טבעי של קנור)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מרתחים את העוף כ10 דקות ומסננים ..
-
2
מטגנים את העוף בסיר בו תבשלו את התבשיל ומוציאים לצלחת ..
-
3
באותו השמן מטגנים את הבצל עד לקרמול ומוסיפים את הגמבה והפלפל חריף..
-
4
לאחר מספר דקות מוסיפים את השום והתבלינים ..
-
5
שמים את העוף .
-
6
מעל שמים את הכוסברה והזיתים (שסיננו מראש , לא לשים הרבה מלח כי הזיתים מלוחים).
-
7
שופכים מים עד גובה העוף ..
-
8
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..
-
9
מכסים ונותנים לתבשיל בישול ארוך על אש נמוכה..
-
10
בתאבון (-:.
1
מרתחים את העוף כ10 דקות ומסננים ..
2
מטגנים את העוף בסיר בו תבשלו את התבשיל ומוציאים לצלחת ..
3
באותו השמן מטגנים את הבצל עד לקרמול ומוסיפים את הגמבה והפלפל חריף..
4
לאחר מספר דקות מוסיפים את השום והתבלינים ..
5
שמים את העוף .
6
מעל שמים את הכוסברה והזיתים (שסיננו מראש , לא לשים הרבה מלח כי הזיתים מלוחים).
7
שופכים מים עד גובה העוף ..
8
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש..
9
מכסים ונותנים לתבשיל בישול ארוך על אש נמוכה..
10
בתאבון (-:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים