קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מרתחים את העוף כ10 דקות ומסננים .
מטגנים את העוף בסיר בו תבשלו את התבשיל ומוציאים לצלחת .
באותו השמן מטגנים את הבצל עד לקרמול ומוסיפים את הגמבה והפלפל חריף.
לאחר מספר דקות מוסיפים את השום והתבלינים .
שמים את העוף
מעל שמים את הכוסברה והזיתים (שסיננו מראש , לא לשים הרבה מלח כי הזיתים מלוחים)
שופכים מים עד גובה העוף .
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מכסים ונותנים לתבשיל בישול ארוך על אש נמוכה.
בתאבון (-: