לןגן

שוקי עוף עם זיתים פיקנטי

מאת: מורן , פורסם: 02/03/2019 | 15:04
שוקי עוף עם זיתים פיקנטי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתחים את העוף כ10 דקות ומסננים .

  2. מטגנים את העוף בסיר בו תבשלו את התבשיל ומוציאים לצלחת .

  3. באותו השמן מטגנים את הבצל עד לקרמול ומוסיפים את הגמבה והפלפל חריף.

  4. לאחר מספר דקות מוסיפים את השום והתבלינים .

  5. שמים את העוף

  6. מעל שמים את הכוסברה והזיתים (שסיננו מראש , לא לשים הרבה מלח כי הזיתים מלוחים)

  7. שופכים מים עד גובה העוף .

  8. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

  9. מכסים ונותנים לתבשיל בישול ארוך על אש נמוכה.

  10. בתאבון (-: