ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו חזה עוף חתוך לרצועות/קוביות
-
-
-
-
2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בווק את רצועות חזה העוף בשמן זית ושמן חמניות/ קנולה עד לתחילת הזהבה ולהוציא לצלחת.
-
2
בסיר רחב לטגן בשמן שנשאר את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את הגמבות והגזר ולטגן כ-2 דקות.
-
3
להוסיף את השעועית הירוקה ורצועות חזה העוף, תבלינים, סויה וסילאן ולטגן תוך כדי ערבוב כ-5/6 דקות נוספות.
1
לטגן בווק את רצועות חזה העוף בשמן זית ושמן חמניות/ קנולה עד לתחילת הזהבה ולהוציא לצלחת.
2
בסיר רחב לטגן בשמן שנשאר את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את הגמבות והגזר ולטגן כ-2 דקות.
3
להוסיף את השעועית הירוקה ורצועות חזה העוף, תבלינים, סויה וסילאן ולטגן תוך כדי ערבוב כ-5/6 דקות נוספות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים