לןגן

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

מאת: Yana Aminov, פורסם: 13/02/2019 | 10:47
חזה עוף מוקפץ עם ירקות

תקציר המתכון: מושלם!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בווק את רצועות חזה העוף בשמן זית ושמן חמניות/ קנולה עד לתחילת הזהבה ולהוציא לצלחת

  2. בסיר רחב לטגן בשמן שנשאר את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את הגמבות והגזר ולטגן כ-2 דקות

  3. להוסיף את השעועית הירוקה ורצועות חזה העוף, תבלינים, סויה וסילאן ולטגן תוך כדי ערבוב כ-5/6 דקות נוספות