הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאני הכנתי בסיר שמתאים לתנור אפשר להכין בכל כלי מתאים .
בקערית קטנה ,נשים את הדבש,לימון,פפריקה,שמן זית ,תבלין פלדלפיה והמים רותחים.
נערבב היטב ,נשפוך על העופות השומר והשום נערבב ,נעביר לתבנית או סיר .
נפזר מלמעלה ,פטרוזליה יבשה.
מלח גס ופלפל שחור גרוס.
נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ,לא לכסות.
אחרי 20 דקות להוריד חום ל 160,מידי פעם נשקה את העופות עם הרוטב על מנת שלא יתייבש.
נאפה עד שנועצים סכין והיא חודרת בעוף ללא התנגדות זה מוכן !! .