אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

4,708
צפיות

עוף עם בורגול בתנור

המתכון של
עוף עם בורגול בתנור

מהיר וקל להכנה ויש לכם ארוחה מושלמת ומשביעה!

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6-8 שוקיים
  • 3 כוסות בורגול (רגיל או גס)
  • בצל בינוני פרוס לרצועות ומטוגן
  • 4 שיני שום כתושות
  • כ-4 כוסות מים פושרים
  • תיבול לבורגול: 2 כפות שמן, כף גדושה סילאן, רבע כפית אבקת קינמון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • תיבול לעוף: כף גדושה סילאן, כפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
אופן ההכנה
  • 1

    מניחים את הבורגול במסננת ושוטפים מתחת לברז. מסננים היטב (אין צורך להשרות את הבורגול במים)..


  • 2

    -מערבבים בתבנית מלבנית את הבורגול עם הבצל המטוגן והשום הכתוש. מתבלים ב-2 כפות שמן, סילאן, מלח, קינמון ופלפל שחור. מוסיפים את המים ומערבבים..


  • 3

    -מתבלים בנפרד את השוקיים עם סילאן, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים בתוך תערובת הבורגול..


  • 4

    -מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך כשעה וחצי עד להזהבה יפה..


  • 5

    לבריאות וחורף בריא לכולם מלילך:).


1

מניחים את הבורגול במסננת ושוטפים מתחת לברז. מסננים היטב (אין צורך להשרות את הבורגול במים)..


2

-מערבבים בתבנית מלבנית את הבורגול עם הבצל המטוגן והשום הכתוש. מתבלים ב-2 כפות שמן, סילאן, מלח, קינמון ופלפל שחור. מוסיפים את המים ומערבבים..


3

-מתבלים בנפרד את השוקיים עם סילאן, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים בתוך תערובת הבורגול..


4

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך כשעה וחצי עד להזהבה יפה..


5

לבריאות וחורף בריא לכולם מלילך:).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים