לןגן

עוף עם בורגול בתנור

מאת: לילך טייב, פורסם: 06/01/2019 | 22:17
עוף עם בורגול בתנור

תקציר המתכון: מהיר וקל להכנה ויש לכם ארוחה מושלמת ומשביעה!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את הבורגול במסננת ושוטפים מתחת לברז. מסננים היטב (אין צורך להשרות את הבורגול במים).

  2. -מערבבים בתבנית מלבנית את הבורגול עם הבצל המטוגן והשום הכתוש. מתבלים ב-2 כפות שמן, סילאן, מלח, קינמון ופלפל שחור. מוסיפים את המים ומערבבים.

  3. -מתבלים בנפרד את השוקיים עם סילאן, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים בתוך תערובת הבורגול.

  4. -מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך כשעה וחצי עד להזהבה יפה.

  5. לבריאות וחורף בריא לכולם מלילך:)