תקציר המתכון: מהיר וקל להכנה ויש לכם ארוחה מושלמת ומשביעה!
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מניחים את הבורגול במסננת ושוטפים מתחת לברז. מסננים היטב (אין צורך להשרות את הבורגול במים).
-מערבבים בתבנית מלבנית את הבורגול עם הבצל המטוגן והשום הכתוש. מתבלים ב-2 כפות שמן, סילאן, מלח, קינמון ופלפל שחור. מוסיפים את המים ומערבבים.
-מתבלים בנפרד את השוקיים עם סילאן, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים בתוך תערובת הבורגול.
-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך כשעה וחצי עד להזהבה יפה.
לבריאות וחורף בריא לכולם מלילך:)