ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חלקי עוף אני שמתי כרעיים מחולקות ללא עור
-
-
2 ראשים של שומר נקיים ופרוסים
-
-
גיבעול כרפס קצוץ ללא עלים
-
לסוף הבישול 8-10 גבעולי כוסברה קצוצים
-
-
-
-
-
אבקת מרק לא חובה אני לא שמה
-
-
3-4 כוסות מים רותחים לפי הצורך
אופן ההכנה
1
לאדות את הבצל עם השמן .
2
להוסיף את השומר והגזר.
3
לסדר את חלקי העוף.
4
לתבל .
5
להוסיף מים רותחים .
6
להביא לרתיחה טובה .
7
להנמיך ולבשל בערך שעה .
8
הרוטב מסמיך והעוף רך רך .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים