ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
8 מנות של פרגיות עם עצם נקיות משאריות שומן ועור אני מורידה עור אפשר להשאיר
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם השמן עד להשחמה יפה .
-
2
להוסיף סילאן ולטגן עוד דקה שתיים .
-
3
להוסיף את הפרגיות ולטגן מדני הצדדים .
-
4
לתבל.
-
5
להוסיף מים.
-
6
להביא לרתיחה .
-
7
להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה בערך חצי שעה עד לריכוך והתכרמלות הפרגיות .
-
8
מדי פעם לנענע את הסיר שלא ידבק ועם כף להרטיב את הפרגיות מלמעלה .
1
לטגן את הבצל עם השמן עד להשחמה יפה .
2
להוסיף סילאן ולטגן עוד דקה שתיים .
3
להוסיף את הפרגיות ולטגן מדני הצדדים .
4
לתבל.
5
להוסיף מים.
6
להביא לרתיחה .
7
להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה בערך חצי שעה עד לריכוך והתכרמלות הפרגיות .
8
מדי פעם לנענע את הסיר שלא ידבק ועם כף להרטיב את הפרגיות מלמעלה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים