לןגן

פרגיות עם עצם עם רוטב בצל מקורמל

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 21/12/2018 | 09:38
פרגיות עם עצם עם רוטב בצל מקורמל

תקציר המתכון: מנה ממש קלה וטעימה ברמית

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם השמן עד להשחמה יפה

  2. להוסיף סילאן ולטגן עוד דקה שתיים

  3. להוסיף את הפרגיות ולטגן מדני הצדדים

  4. לתבל

  5. להוסיף מים

  6. להביא לרתיחה

  7. להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה בערך חצי שעה עד לריכוך והתכרמלות הפרגיות

  8. מדי פעם לנענע את הסיר שלא ידבק ועם כף להרטיב את הפרגיות מלמעלה