ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
8 יחידות של שוקיים (אפשר כל חלק שרוצים)
-
2 כפות רוטב של קנור (דבש,סילאן,וברבקיו)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לגרד את הבצל בפומבפיה.
-
2
לשים את כל המרכיבים בקערה ולערבב הכול ביחד .
-
3
להוריד את העור של מהעופות.
-
4
להכניס את העופות לתוך הקערה .
-
5
לערבב טוב לשים במקרר ל4-5 שעות .
-
6
(אפשר גם לילה שלם ) .
-
7
לשים בתבנית להכניס לתנור בטמ׳ של 180 מעלות כשאשר היא עטופה בנייר כסף ולהכניס לתנור ל40 דק.
-
8
להאחר מכן להוציא את הנייר כסף.
-
9
ולשים עוד 10 דק כל צד להשכמה.
-
10
ובתיאבון 😍🔥.
1
לגרד את הבצל בפומבפיה.
2
לשים את כל המרכיבים בקערה ולערבב הכול ביחד .
3
להוריד את העור של מהעופות.
4
להכניס את העופות לתוך הקערה .
5
לערבב טוב לשים במקרר ל4-5 שעות .
6
(אפשר גם לילה שלם ) .
7
לשים בתבנית להכניס לתנור בטמ׳ של 180 מעלות כשאשר היא עטופה בנייר כסף ולהכניס לתנור ל40 דק.
8
להאחר מכן להוציא את הנייר כסף.
9
ולשים עוד 10 דק כל צד להשכמה.
10
ובתיאבון 😍🔥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים