לןגן

עוף בתנור ברוטב מתקתק

מאת: הדר אאולוב, פורסם: 26/11/2018 | 19:58
עוף בתנור ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: מתכון סופר טעים וקל להכנה 😜

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את הבצל בפומבפיה

  2. לשים את כל המרכיבים בקערה ולערבב הכול ביחד

  3. להוריד את העור של מהעופות

  4. להכניס את העופות לתוך הקערה

  5. לערבב טוב לשים במקרר ל4-5 שעות

  6. (אפשר גם לילה שלם )

  7. לשים בתבנית להכניס לתנור בטמ׳ של 180 מעלות כשאשר היא עטופה בנייר כסף ולהכניס לתנור ל40 דק

  8. להאחר מכן להוציא את הנייר כסף

  9. ולשים עוד 10 דק כל צד להשכמה

  10. ובתיאבון 😍🔥